Állati jó!

Csodálatos szeretet

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 371

A történet nem is olyan régi, talán egy hete vette észre ennek az 5 hónapos cicának a gazdija, hogy alig bír menni, lassan váltja a helyét, de nem sírt, csak megváltozott a mozgása, sokkal lassabb lett… evett is rendesen, ám amikor elvitték állatorvoshoz, a doki nem zárta ki a balesetet sem és arra kérte a tulajdonosokat, hogy figyeljék folyamatosan a cicát és ha változást tapasztalnak, akkor azonnal vigyék vissza.

Másnapra feldagadt a cicuska pocakja és el kellett vinni egy nagyon távoli kórházba műtétre, mert nagy volt a gyanú arra, hogy belső sérülései vannak és ez nem gyerekjáték még egy állatkánál sem.

A műtétkor derült ki, hogy a cica teljes hasfala szétszakadt, a belsőségek szabadon csúszkáltak mindenfelé, ennek ellenére a lelkiismeretes orvos rendbetette a cicát, és másnap már hívták is a gazdikat, hogy meg lehet tekinteni, lehet látogatni.

És ekkor az egyik gazdi, aki már letette a munkát, azonnal autóba ült és elment a kb 70km-re lévő állatkórházba, hogy megsimogassa, nyugtassa a kis kedvencüket.

És ekkor érte a hölgyet a meglepetés, a cica, bár nagyon komoly műtéten ment keresztül, nagyon boldogan bújt a tenyerébe, bele is feküdt a kis fejecskéjével, majd békésen elkezdett dorombolni úgy, hogy rengeteg varrat van benne. Ha ez nem igaz és őszinte szeretet mindkét fél részéről, akkor mit nevezhetünk annak?

Számomra itt kezdődik az, amikor azt tudom mondani, hogy példa értékű az az odaadás, amit egy kicsinyke állatért felvállal valaki úgy, hogy ez neki nem kevés pénzébe fog kerülni, ugyanakkor érzelmileg is támogatja a gyógyulásában. Nem tudom ki és hogyan van az ilyen helyzettel, de nekem megható.

Tetszik 0
Nem tetszik 1

Még szintén kedvelheted...

2 hozzászólás

 1. Molly says:

  Szegény cica!
  Ezek szerint a dokinál nem volt ultrahang röntgen, hogy nem nézték meg azonnal?
  Még jó hogy nem hallt bele!

  1. Varga Tamás says:

   Volt vagy sem, ezt nem tartom most fontosnak, annak örülök, hogy minden a helyére került.

Hozzászólások lezárva.