Mindennapjaink

Ez is gyakori

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 655

Beszélgetsz bármelyik társkeresőn egy nővel, majd amikor rákérdezel arra, hogy mégis, miért nem írja ki azt, hogy milyen kapcsolatban van, akkor jönnek a szebbnél-szebb körítések, amiknek a vége többnyire az, hogy nénnye nem fogja ott hagyni az őt verő, alkoholista, semmirekellő, még papíron férjét, vagy már elváltan együtt élő férjét, ugyanis arra vár, hogy jön a fehér lófarkú herceg és majd vele együtt, nagy szerelemben, kéz a kézben, majd jól ott hagyja élete volt párját, hadd rohadjon meg jól magának.

Namost kéremszépen, csupán néhány halk gondolat lebben fel bennem, miszerint, ha olyan szar a pasival, aki mostani, vagy már csak volt férje, akkor mi a búbánatért nem hagyja már ott? Természetesen ami jár az jár alapon, a neki járó pénzösszeg megtartásával együtt. Hagyhatjuk nyugodtan pihenni azokat a kevés kivételeket, amikor Kukutyinfalván laknak és nem talál munkát egyedül, vagy nem adnak ki albérletet a 10 házban.

Vajon mire várnak ezek a nők? Hogy a fehér, lófarkú herceg felkiált: jajj de jó, hogy együtt élsz a férjeddel édes Böském, én emiatt úgy beléd szerettem, hogy minnyá viszlek is magammal a palotámba, ott sosenem kell majd dolgoznod, a nagy szerelmünk eltart bennünket, lehetőleg nálam lakva.

Vagy ha nem akarna Böskénk rátelepedni a fehérre, akkor meg miért nem indul útnak egyedül, ha olyan nagyon veri a zura? Lehet hogy szereti, ha verik? Jó pénzért rám is számíthattok ez ügyben . 

Szerintetek ilyenkor mi van?

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

3 hozzászólás

 1. Molly says:

  Korábban is sokat gondolkodtam ezen a kérdésen.
  Aztán a következőkre jutottam. Több ok is lehetséges, ezek külön is megadják a választ a kérdésedre, de van akinél adott esetben, több eshetőség is fennáll.
  – Nem könnyű a megszokott komfortzónából kilépni, adott esetben a már nem jó, tehát rossz kapcsolatból, mert az illető nő, agy férfi ragaszkodik azokhoz a megszokott és kényelmes feltételekhez amik mégiscsak jók neki. Pl biztos anyagi, egzisztenciális háttér, mégiscsak van kihez szólni. Nem akarja a kényelmes otthonát elhagyni és újra egy másikat teremteni.
  magyarán az a rossz nem annyira rossz hogy borítson mindent.

  – Az érzi hogy új fejezetet kezdeni az életében, egy esetleges válással túl nagy lépés neki, nem akar ekkora felelősséget vállalni. Inkább marad abban ami van még ha nem is érzi benne magát jól.
  – Az rossz kapcsolat nem is olyan rossz, és valójában esze ágában sincs elhagyni a férjet, élettársat stb, csak épp szüksége van a hódításra, a frissre az újra az izgalmasra.

  – Van az az eset is,- ismerek is olyanokat akiknél ez volt a helyzet- a férfi libidója bizonyos beteg miatt illetve az állandó gyógykezelések hatásara a nullára csökkent. Nincs szex, semmi.
  Azonban ezen kívül mind emberileg, mint gazdaságilag tökéletes, a kapcsolat, és a hölgy sem elhagyni, sem megbántani nem szeretné a férjét. A legnagyobb diszkrécióval kezeli az ügyeit.

  Egy – szó mint száz, mindenkinek lehet olyan indoka, amit ha tudjuk a teljes háttérsztorit toleránsabban állunk hozzá ehhez a kérdéshez.

  1. mobidick says:

   Jó de akkor sem kellene hülyíteni az embereket hogy akar egy komoly kapcsolatot a nő és mégis a pasi tartja el. Undorító.

   1. Molly says:

    mobidick én a lehetséges okokat írta le, amit korábbi ilyen esetekből tapasztaltam.
    Nem azt írtam le hogy egyetértek a másik fél hülyítésével.
    Nyilván akik nem mondanak igazat azért teszik mert akkor kevesebb eredményre számíthatnának.

Hozzászólások lezárva.