Mindennapjaink

Sztereotipia?

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 338

Valamikor, még amikor nagyon jó ember voltam, azt képzeltem, hogy marhaság az, hogy a nők és a férfiak különböznek gondolkodásilag, értékrendileg, érzelemvilágilag. Aztán felnőttem és a tapasztalataim okán, elkezdtem, eleinte csak kicsit, majd később, egyre jobban gonosz bácsi lenni.

Azt tapasztalom folyamatosan, hogy a nők egy jelentős része, nem képes a folyamatos kedvességre, nem képes kérni gyengéden, hanem utasítani akar, vagy éppen ellenkezőleg, nagy sunyin nem szól semmit sem, csak később vágja a fejedhez, hogy ” még egy moziba sem vagy hajlandó elmenni velem… vagy éppen ezt: soha nem megyünk sehová sem!” és itt a sor elég hosszú tud lenni.

Mondja meg nekem valaki, hogy mi a jóistennek kell ahhoz történni, hogy a nők nagy része megértse, hogy a kedves kérés, sokkal többet ér, mint a követelőzés, vagy a hiszti!
Vagy csak nálam nem eredményes ez a női technika?

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

5 hozzászólás

 1. Molly says:

  Annak kell történnie hogy a mostani “stratégiák” ne váljanak be, a szóban forgó többségnek.
  Mindig is így volt hogy az megy amire kereslet van.
  Ami a kutyának sem kell az ott rohad. 🙂
  Mit akarok ezzel mondani. Azt hogy ha egy férfinek nem tetszik ahogy a nő vele viselkedik, ne szó nélkül csináljon egy hátra arcot, hanem előtte mondja el, hogy ha kérni is tudnál kedvesem, nem csak parancsolgatni, bizony szívesebben tenném meg azt amit most nem vagyok hajlandó emiatt a stílus miatt.
  Ha ugyanaz a nő ezt több férfitől megkapja, meg nem csak egy nő hanem a többség, van esély hogy belássák a katonás utasítgató stílus, nem vezet sehová.
  De akkor is szóból ért az ember. A nő is. A többség is. 🙂

 2. mobidick says:

  Hát jólvan, ezt is lehet, de minek kell parancsolósnak lenni egy nőnek? Nekem sem tetszik az ilyen nő.

  1. Varga Tamás says:

   mobidick: Molly tanácsát érdemes megfogadni, ha ilyen helyzetbe kerülsz, szerintem nincs jobb ettől.

 3. Molly says:

  mobidick, a kérdés az volt “minek kell történni, hogy a nők nagy része megértse, hogy a kedves kérés, sokkal többet ér, mint a követelőzés, vagy a hiszti!”
  Erre válaszoltam. Konkrétan amíg rá nem döbbentik őket hogy az ilyen nő a kutyának sem kell. De hogy erre rádöbbenjenek ki is kell mondani a frankót, különben kombinálnak, és mást gondolnak mint ami a valódi ok. 🙂
  Pl. hogy minden pasi szemét és lelép. Pedig csak őket nem lehet elviselni. 🙂

  1. Varga Tamás says:

   Molly: azt gondolom, hogy valóban jeleznie kell annak a férfinek a gondot, akivel durva a nő és ha nem lesz változás, akkor irány Surány. Köszönöm a segítő kommenteket.

Hozzászólások lezárva.