Mindennapjaink

Amikor azt hiszed, ez neked jár.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 643

Az első randira készül a férfi és a nő.

Férfi: kedves csaj, biztosan jófej lesz élőben is.
Nő: milyen ruhát vegyek fel, remélem ő is divatosan fog öltözni. Milyen virágot fog venni? Csalódnék, ha nem valami drága csokorral lepne meg. Vajon érek neki annyit, hogy meghívjon a kedvenc éttermemben egy klassz kajára?

Sokat gondolkodtam eddig azon, hogy miért várja el egy nő azt, ebben a nagy egyenlőségben, hogy neki jár a virág, a bonbon az ajándék? Azt megértem, ha egy kapcsolat kialakul és kiegyensúlyozott, boldog benne mindkettő fél, hogy meglepik egymást, akár jelképes, akár drága ajándékkal, hiszen akkor már jól ismerik egymás ízlését, értékrendjét.
Tényleg csak akkor ér valamit a nő, ha kap bármit is a találkozásokkor? Nincsen olyan érzése ilyenkor a nőknek, hogy megveszik őket csokiért a pasik? Hiszen ez történik, ha valaki csak akkor érdeklődik a pasi iránt, ha az vitt neki ajándékot.

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

3 hozzászólás

 1. Molly says:

  Csak a magam nevében tudok nyilatkozni, nem tudom a többi nő, randikon hogyan viselkedik.
  Én sosem vártam el.
  Egészen fiatalon sem, most pedig már, sok sok tapasztalat után, pláne nem. És nem azért a pláne, mert úgysem, hanem mert a férfi is ugyanolyan ember mint én.
  Egyrészt az első alkalommal, mi indokolja ezt?
  Akkor amikor még talán videóhíváson sem látott mi lenne annak a nagy tiszteletnek az oka amitől virágot kellene hoznia a férfinek?
  Semmi. Miért is kellene a kedvenc éttermembe meghívnia? Csak mert férfi? Ugyanúgy első randin vesz részt.
  Ezen az alapon, meghívhatnám én őt, a kedvenc éttermébe. 🙂
  Nem, dehogy is.
  Jobb szeretek sétálni, vagy egy egyszerű kávéra, teára, sütire beülni valahová, és általában magam fizetem a fogyasztásom is. Kivéve persze ha a férfi gavallér módjára nem engedi. 🙂

 2. Varga Tamás says:

  Köszönöm szépen a véleményed Molly.

 3. mobidick says:

  Szerintem sem jó az, amikor egy nőnek vagy férfinak elvárásai vannak ilyenkor ha találkoznak, azt szeretem amikor mindenkinek jó.

Hozzászólások lezárva.