Mindennapjaink

Ezért tuti nem fogsz szeretni.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 292

Évek óta kutatom, hogy mi lehet az oka annak, hogy a legtöbb ember, a társkereső oldalakon, nem talál megfelelő partnert. Megnyugtatlak benneteket, hogy más társkeresőn sem jobb a helyzet, kivéve az alkalmi szexet hirdetőknél, ott simaliba.

Alapvetően mi az elképzelés egy ilyen oldallal kapcsolatban? Regisztrálnak emberek, akik beszélgetnek, majd kialakul a kölcsönös szimpátia, találkoznak és egymásba lovésodnak. Hát rohadtul nem ez a valóság.

Alapvetően az első szembetűnő bibi, hogy eleve kikötésekkel akarnak ismerkedni a nagyeszűek. Már az adatlapjukon ott van, kinél több, kinél kevesebb kikötés arra vonatkozóan, hogy MILYEN NE LEGYÉL. Okés, értem én, hogy vannak olyan értékrendek, amikkel nem tudunk azonosulni, ám a kioktatáson alapuló “megmondom az élet tutiját” mottók, esetleg megjegyzések arról árulkodnak már az első pillanatban, hogy ember légy résen, mert itt vagy azt teszed amit mondanak, vagy lapát!

Ami viszont mindent visz, az a legtöbb csodás nőnél megfigyelhető, hogy halvány segéd lila findzsa sincsen arról, hogy valójában mennyit ér emberileg. Ő elképzelte a saját értékét és az úgy is van szerinte. Természetesen ezt ki is nyilvánítja, szinte parancsok formájában, hogy hogyan szólítsd meg, hogyan kommunikálj vele, mert ő képzett ilyen-olyan izé, kitanult micsoda és sorolhatnám. Pasiban is hasonló lehet a helyzet, ám erről majd meséljenek a csajok.

Szeretsz, vagy utálsz? Mindegy, írd meg bátran a véleményed kommentben, ha szeretnéd.

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

5 hozzászólás

 1. Molly says:

  Vannak túlzott igények nőknél bizonyára. De az úgymond “értékét” mindenki az alapján “lövi be” amit visszajelzésként kap.
  Pl. hiába akar bármit is előírni, ha nem fog teljesülni. Akkor majd átgondolja. 🙂
  Azt is gondolom, hogy az életkor előrehaladtával mindenkinek, nőknek is, megvannak a maguk tapasztalatai, pozitív és negatív is amik meghatározzák a kapcsolati igényeiket, illetve a partnerkeresésben tapasztalható attitűdjüket.
  Reakció, pedig reakciót szül. Azaz ahogy hozzááll, bánik valaki másokkal, ő is hasonlóra számíthat, és ha nem vezet eredményre az aktuális viselkedésmód, okos ember elemez, változtat, ha sikeres szeretne lenni.
  A többi meg ha valóban szeretne társat, és nem látja be mi a sikertelenség oka, és nem változtat marad társ nélkül.
  Vagy ha belátja és nem változtat valójában nem is szeretne társat. 🙂
  Apropó te helyesen ítéled meg a saját értéked? Sikeresnek tartod magad a társkeresésben? Ha, igen, ha nem, miben látod ennek az okát? 🙂

 2. Varga Tamás says:

  A sikerhez nem elég, ha mi szépek, jók és okosak vagyunk, hanem kell egy kis szerencse is, hogy olyan emberrel találkozzunk, aki hozzánk való. Az már nem a szerencse dolga, ha nem ismerjük fel a másik emberben a lehetőséget, vagy rosszul kezeljük vele a helyzetet. Egyelőre nekem a szerencse hiányzik.

  1. Molly says:

   Aha és miből gondolod hogy más nem pontosan így érzi saját magával kapcsolatban?
   Honnan tudod hogy te helyesen ítéled meg? 😀

 3. Varga Tamás says:

  Az már az én saját kockázatom, mint mindenki másnak is, hogy helyesen ítélem-e meg, kiderül az is ha igen és az is ha nem 🙂

  1. Molly says:

   Igen, ez így van. 🙂

Hozzászólások lezárva.